Help

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe kan ik een nieuwe aanvragen?

Wanneer het inloggen niet lukt biedt de knop 'problemen met inloggen' uitkomst. Door hierop te klikken bent u in staat om uw wachtwoord te herstellen.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen, hoe doe ik dit?

Wanneer u bent ingelogd, kunt u door op uw naam te klikken kiezen voor 'wachtwoord wijzigen'.

Ik wil een woordgroep zoeken, waar doe ik dit?

Op de pagina 'Woordgroepen' is links bovenin een zoekveld beschikbaar dat u in staat stelt om te zoeken in de woordgroepen.

Hoe kan ik meer gebruikers voor mijn school toevoegen?

  U kunt alleen gebruikers voor uw school aanmaken wanneer u daar de juiste rechten voor heeft, de zogenoemde ‘schoolbeheer’-rechten. Wanneer u deze rechten bezit kunt u door op uw eigen naam te klikken in het menu onder ‘school-beheer > accountbeheer’ nieuwe gebruikers toevoegen, zolang uw school genoeg licenties beschikbaar heeft.  Indien uw school aan het limiet van de licenties zit, kunt u contact opnemen met Koninklijke van Gorcum, eigenaar van Speel Je Wijs Online, om extra licenties aan te schaffen. U kunt gebruik maken van het e-mailadres 'helpdesk@vangorcum.nl' of (0592) 379 555.

Hoe kan ik meedoen met mijn school?

Wilt u ook Speel Je Wijs Online gebruiken bij uw school? Hiervoor kunt u contact opnemen met Koninklijke van Gorcum, eigenaar van Speel Je Wijs Online. U kunt gebruik maken van het e-mailadres 'helpdesk@vangorcum.nl' of (0592) 379 555.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Door op uw eigen naam aan de rechterkant te klikken opent u het menu waarin u kunt kiezen voor 'profiel'. Hier kunt u uw aanpassingen doen.

Hoe start ik met Speel Je Wijs Online?

U kunt met Speel Je Wijs Online starten door eerst een woordgroep te kiezen. Stap 2 is het kiezen van een spel uit het rijtje beschikbare spellen, of het zelf maken van een spel. Stap 3 is het hieruit creëren van een activiteit, die u vervolgens kunt gebruiken in uw lessen. De gemaakte activiteit kunt u terugvinden bij ‘Mijn Activiteiten’ in het menu.

Hoe kies ik een spel zodat ik een activiteit kan maken?

Wanneer u voor een woordgroep gekozen heeft kunt u onder de beschikbare spellen een spel kiezen, door bij het gewenste spel te klikken op de knop ‘gebruik voor mijn activiteit’.

Hoe maak ik zelf een spel bij mijn woordgroep?

Wanneer u voor een woordgroep gekozen heeft kunt u onder de beschikbare spellen zelf ook een spel maken. Kies dan onderaan voor de optie 'Maak zelf een spel bij....'.

Waarom zie ik geen woordgroep als ik een spelvorm selecteer?

Als u in het menu voor spelvormen kiest, ziet u eerst een lijst verschillende spelvormen. Zodra u hierin de keus heeft gemaakt, kunt u bij de spelvormen een woordgroep kiezen. 

Hoe markeer ik de woordgroep als 'favoriet?'

Wanneer u een woordgroep aanklikt, ziet u aan de rechterkant bovenaan een knop 'favoriet' met een ster erbij staan. Klik hierop en hij markeert uw woordgroep als favoriet.

Waarom kan ik nog geen activiteit maken?

U kunt pas een activiteit maken wanneer u zowel een woordgroep als een spel hebt gekozen.

Waar vind ik mijn gemaakte activiteiten terug?

U kunt de activiteiten die u heeft gemaakt terug vinden onder 'Mijn activiteiten’, naast uw account-naam.